Karaoke­juontajilta hatunnosto rohkeille osallistujille

Karaokejuontaja nostattaa tunnelmaa

Viihdekoukun palkkalistoilla Jazzun ja Artun lisäksi on n. 20 juontajaa, jotka ovat sopivasti koukussa karaokeen. Jokainen heistä laittaa karaokeilloissa oman persoonansa peliin ja tekee parhaansa, että musiikillisesta illasta jää muistoksi hyvä tunnelma. Saatetaanpa välillä kuulla myös juontajien laulunäytteitä!

Viihdekoukun konkareitten kaartiin kuuluu Arttu Kangas, joka on laulattanut ja naurattanut karaokekansaa jo 28 vuotta. Arttu toimii Viidekoukussa myös tiiminvetäjänä. Viihdyttäjägeeni kulkee perheessä, sillä myös tytär Jasmin juontaa karaokeiltoja.

Arttu Kangas – sanavalmis viihdyttäjä, juontaja isolla J:llä

Kuka olet: Olen karaokejuontaja, DJ ja tapahtumanjärjestäjä samassa paketissa. Voisi sanoa, että viihteen moniosaaja. Takana on tuhansia keikkoja karaokeilloista hääjuhliin ja muihin erikoistilaisuuksiin. Takana on 28 vuotta karaoken parissa ja paljon on vuosia vielä edessäpäin.

Millainen juontaja olet: Olen viihdyttäjä. Juontajana juttelen paljon muutakin kuin ”kiitos” ja ”seuraava ole hyvä”. Haluan, että tapahtumissa on hyvä tunnelma ja kaikilla helppo olla mukana.

Mikä koukuttaa karaokessa: Ihmisten kanssa tekeminen on mukavaa. On hienoa nähdä ihmiset kehittyvät laulamisessa ja esiintymisessä. Siitä ei voi kuin tykätä.

Laulatko itse: Laulan paljon. Usein minua pyydetäänkin laulamaan karaokeilloissa. Frank Sinatraa minulta toivotaan usein, mutta iskelmät, disco ja rock sujuvat yhtä lailla.

Lempikappale: Tykkään laulaa Queenin Bohemian Rhapsodya. Siinä saa laittaa itsensä likoon. Minusta on hienoa, kun kisaajatkin haastavat itseään esityksissä. Pienistä riskinotoista kehun aina vuolaasti.

Arttu Kangas • Viihdekoukku Oy
Miten kannustat kokeilemaan karaokea: Kokeile, kokeile, kokeile. Minulta saat myös vinkkejä helppoihin kappaleisiin.

Miksi kisata Suomen KaraokeLeijonissa: Meillä on huikeat palkinnot, kuten 2 viikon esiintymismatka Turkin Alanyaan. Äänentoisto on huippuluokkaa ja juontajat innostuneita. Biisilistalla on 70.000 kappaletta, joten Leijonakaraokessa on mistä valita.

Oma motto: Ilon kautta riemua myös muille.

Jasmin Käkelä – nuorta karaoke-energiaa

Kuka olet: Olen nuori ja innostunut karaokejuontaja. Teen myös synttärijuhlia ja työpaikkojen virkistyspäivien keikkoja.

Kuvaile itseäsi juontajana: Aloitin juontotyöt aktiivisesti kesällä 2022, joten olen yhä tuore kasvo ja ääni alalla. Haluan oppia rennommaksi ja höpötellä enemmän kappaleista yleisölle. Juontaminen tuntuu enemmän harrastukselta kuin työltä – haluan tehdä tätä vielä pitkään.

Mikä koukuttaa karaokessa: Laulamassa käy niin erilaisia ja eri ikäisiä ihmisiä. Siitä tykkään eniten.

Laulatko itse: Laulan aina välillä, etenkin jos asiakkaat sitä pyytävät. Toivotuimpia ovat Behmin ”Päästä varpaisiin” ja Evelinan ”Tornado”.

Lempikappale: Oma suosikkini on Adelen ”Rolling in the deep”. Siinä saa heittäytyä. Yksi asiakas laulaa upeasti Kari Tapion ”Kortit nää” kappaleen. Sen kuuleminen koskettaa joka kerta.

Miten kannustat kokeilemaan karaokea: Kaikkea kannattaa kokeilla. Eikä todellakaan ole pakko onnistua! Tämä on hieno kokemus ja ainahan voit kokeilla uudestaan.

Jasmin Käkelä • Viihdekoukku Oy
Miksi kisata KaraokeLeijonissa: Osallistuminen on ilmaista, tapahtumissa on rento tunnelma ja palkinnot ovat upeita. Näissä meidän tapahtumissamme todella viihdytään.

Oma motto: Keikka ja biisi kerrallaan eteenpäin!

Yhteystiedot

Ohjelmatoimisto Viihdekoukku Oy on savolainen ohjelmatoimisto, joka viihdyttää karaokella ja muulla viihdetarjonnalla kaikkialla Suomessa. Hyvistä palkinnoistaan tunnettu Suomen KaraokeLeijonat on Viihdekoukun järjestämä, tunnettu karaoke-kilpailu.
Viihdekoukku Oy

Viihdekoukku Oy

Päivärannantie 6 A 2
70400 Kuopio
Y-tunnus: 2164896-5

Keski-Suomen toimisto
Keiteleentie 9 A 2
44200 Suolahti

Arto "Arttu" Kangas • Viihdekoukku Oy

Arto ”Arttu” Kangas

juontaja, DJ, tiiminvetäjä, myynti, markkinointi
arttu@viihdekoukku.fi
050 505 7341
Jasmin Käkelä • Viihdekoukku Oy

Jasmin "Jazzu" Käkelä

Arto ”Artzi” Loukkola • Viihdekoukku Oy

Arto "Artzi" Loukkola

Viihdekoukun kapteeni
myynti, markkinointi, laskutus, palkat
kapteeni@viihdekoukku.fi
044 529 5611

Karaoke­leijonien karjahdukset somessa!